Strona 1 z 1

przechowywanie próbek w restauracjach

PostNapisane: Cz, 23 wrz 2004, 09:57
przez andzia_w
problem co najmniej przyziemny - czy jeśli restauracja posiada 2 kuchnie (na dwóch piętrach), to czy próbki (zgodnie z rozporządzeniem MZ z 16.04.2004) mogą być przechowywane w jednej lodówce, czy też musimy zainwestować od razu w dwie?

Re: przechowywanie próbek w restauracjach

PostNapisane: So, 26 paź 2019, 09:04
przez romuald
A nawet nie wiedziałam, że się próbki przechowuje. No nic, człowiek się uczy całe życie. A skoro mówimy o lokalach gastronomicznych, to czy Waszym zdaniem restauracja Leila jest dobrą restauracją? Byliście już tam? Wiem, że otwarta jest od kilku dni, ale może komuś się już udało tam być.

Re: przechowywanie próbek w restauracjach

PostNapisane: Wt, 27 lip 2021, 16:15
przez kinia89
Na pewno warto się orientować w sklepach, gdzie można kupić solidne wyposażenie do swojej restauracji. Mi znajoma poleciła właśnie firmę https://horecaparts.pl/kostkarki-do-lodu . Tam można kupić chociażby kostkarki do lodu, ale i również różne inne przydatne produkty.