Medycyna estetyczna

umowy o pracę, obowiązki pracownika i pracodawcy, czas pracy, urlop płatny i bezpłatny, urlop macierzyński i wychowawczy, związki zawodowe, zwolnienia grupowe, BHP, wynagrodzenia za pracę, zatrudnianie młodocianych.

Re: Medycyna estetyczna

Postprzez kinia89 » Pn, 4 mar 2024, 09:44

A co myślicie przykładowo o firmie Revital? Bo ja z tego co czytałam w internecie, to jest to bardzo dobra klinika medycyny estetycznej łódź . Ponoć oferują najróżniejsze zabiegi - które są wykonywane z pełną starannością i jednocześnie z zachowaniem szczególne bezpieczeństwa dla pacjenta. Czuję, że warto byłoby do nich się zgłosić...
kinia89

Postprzez tortiz » Pn, 28 paź 2024, 19:05

Kwas hia­lu­ro­no­wy jest na­tu­ral­nie wy­stę­pu­ją­cą sub­stan­cją w ludz­kiej skó­rze, któ­ra za­pew­nia od­po­wied­ni po­ziom na­wil­że­nia, a tak­że wpły­wa na jej ela­stycz­ność i jędr­ność. Z cza­sem or­ga­nizm wy­twa­rza go co­raz mniej, co skut­ku­je ob­ni­żo­nym na­pię­ciem i po­ja­wie­niem się zmarsz­czek. Czy warto więc udać się do jednego z salonów kosmetycznych na jakieś zabiegi? W sieci znalazłam różne pomysły na usunięcie zmarszczek - https://www.zeberka.pl/lifestyle/zabieg ... na-liczyc/
tortiz

Postprzez kisiel » Śr, 16 kwi 2025, 10:41

Jeśli masz problemy skórne, które ciągle wracają mimo kremów i maści – Neoglandyna może pomóc to ogarnąć z innej strony. Suplementacja tym produktem działa od środka, wspierając równowagę organizmu. Dzięki kwasom omega-3 i GLA zmniejszasz stany zapalne, poprawiasz metabolizm i wspomagasz regenerację skóry. Działa na głębszym poziomie – i o to chodzi.
kisiel

Poprzednia strona

Powrót do Prawo Pracy